Skibinding afstellen

Skibinding afstellen


Een skibinding is een belangrijk onderdeel van je ski, ook op het gebied van veiligheid. Bij een val of bijzondere beweging moet de binding op het juiste moment los gaan. Laat je skibindingen door een vakspecialist controleren en afstellen. Zelf instellen wordt sterk afgeraden!

Instellen skibinding

De afstelling van de skibinding gebeurt met behulp van een Skitronic Plus afstelcomputer. Op basis van je lichaamslengte, gewicht, zoollengte en skiniveau wordt jouw skibinding optimaal en veilig afgestelt. De instelwaardes krijgt u uitgeprint mee. Mocht je onverhoopt toch een val maken, dan kun je bij de verzekeringsmaatschappij aantonen dat jouw skibindingen professioneel zijn afgesteld.

Kom langs in Groningen

Wil jij graag je bindingen laten controleren en afstellen? Kom met je ski's en skischoenen naar Snowlimits (naast Kardinge in Groningen) voor deze skiservice. Voor slechts €10 stellen wij u skibinding af en controleren het functioneren van de binding!

Totale skiservice en onderhoud

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor skireparaties, slijpen en waxen van je ski's en snowboard. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 


Related Posts

Intro
  Totale skionderhoud bij Snowlimits Bij Snowlimits kun je terecht voor het totale onderhoud van je ski's en snowboar...
Read More
Tarieven
Ski Snowboard Heet waxen (machine) € 7,50   € 10,00  Heet waxen (hand)   € 15,00   € 20,00  Staalka...
Read More
Ski Reparaties
Ski of snowboard kapot? Laat ze repareren en geniet nog jaren van je skimateriaal. Beschadigingen belag Eventuele...
Read More