Skibinding afstellen

Skibinding afstellen


Een skibinding is een belangrijk onderdeel van je ski, ook op het gebied van veiligheid. Bij een val of bijzondere beweging moet de binding op het juiste moment los gaan. Laat je skibindingen door een vakspecialist controleren en afstellen. Zelf instellen wordt sterk afgeraden!

Instellen skibinding

De afstelling van de skibinding gebeurt met behulp van een Skitronic Plus afstelcomputer. Op basis van je lichaamslengte, gewicht, zoollengte en skiniveau wordt jouw skibinding optimaal en veilig afgestelt. De instelwaardes krijgt u uitgeprint mee. Mocht je onverhoopt toch een val maken, dan kun je bij de verzekeringsmaatschappij aantonen dat jouw skibindingen professioneel zijn afgesteld.

Kom langs in Groningen

Wil jij graag je bindingen laten controleren en afstellen? Kom met je ski's en skischoenen naar Snowlimits (naast Kardinge in Groningen) voor deze skiservice. Voor slechts €10 stellen wij u skibinding af en controleren het functioneren van de binding!

Totale skiservice en onderhoud

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor skireparaties, slijpen en waxen van je ski's en snowboard. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 


Related Posts

Ski onderhoud
Laat je ski's en snowboard onderhouden bij Snowlimits. Waxen en slijpen gebeurt met professionele apparatuur. Zo ben ...
Read More
Skiverhuur
Ga jij op wintersport en wil je graag goed skimateriaal huren? Kom eens langs bij Snowlimits. Hier vind je de nieuwst...
Read More
Archery Tag - Nu ook te boeken bij Snow- & Outdoorlimits
Vanaf heden ook te boeken bij Snow- & Outdoorlimits - ARCHERY TAG - Te boeken voor zowel jong en oud. Een combina...
Read More