Lezing over lawines en lawineveiligheid door Snow Safety Center en Snowlimits

Lezing over lawines en lawineveiligheid door Snow Safety Center en Snowlimits

Ga jij wel eens de sneeuw in? Dus skiën, snowboarden, sneeuwwandelingen of iets anders? Dan is deze gratis lezing over Lawines voor jou erg interessant.

Lezing interessant voor iedereen

In een avond leer je meer over het ontstaan van lawines, soorten lawines en het inschatten van de gevaren in jouw omgeving. Deze lezing is voor iedereen interessant! Niet alleen voor de fanatieke Off-Piste skiërs, maar voor iedereen met passie voor sneeuw. Dus ga jij graag op wintersport en maak jij ski- en snowboardtochten of wandel jij graag door een winterse omgeving? Dan is deze lezing zeker een must.

Informatie over lawines

Lawines heten niet voor niets De Witte Dood. Ze kunnen vernietigend zijn. Maar waardoor ontstaan ze en welke soorten lawines zijn er eigenlijk? Is dit natuurgeweld te voorkomen of kunnen we de risico's beperken?

Onder leiding van Rolf Westerhof van Snow Safety Center krijg je antwoord op deze vragen en nog veel meer. Heb je zelf vragen? Laat het weten, dan worden ze beantwoord!

Pieps is aanwezig om te vertellen over haar producten op het gebied van Lawineveiligheid, zoals Lawinepiepers, sneeuwscheppen en sondeerstokken. Daarnaast kun je zelf een Lawine Airbag testen!

Deelname is gratis! De lezing vindt plaats in de Oostenrijkse Skihut van Skicentrum Snowlimits in Groningen (bij Kardinge).


Neem contact op: