Feesten & Arrangementen

Jij wilt graag je verjaardag of familiedag vieren, een bedrijfsfeest geven of een origineel vrijgezellenfeest organiseren? Bij Snowlimits ben je verzekerd van gave activiteiten en volledige verzorging volgens jouw specifieke wensen.

Arrangementen

Snowlimits biedt verschillende arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je vrienden, collega's of familie. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken een voorstel op maat.

De hieronder beschreven arrangementen zijn samen te stellen met onze zelf gemaakte buffetten.

Beachevents

Hou jij ervan om samen in de zon met het zand tussen je tenen actieve activiteiten te beleven? Dat is dit de activiteit voor jullie.

BEACHEVENTS 
- beach tennis
- beach dodgeball
- blind beachvolleybal

Het ‘beachevent’ is een samengesteld arrangement vol beach activiteiten. Het ‘beachevent’ bevat; beachtennis, beachdodgeball en blind beachvolleybal. Beachtennis is tennis maar dan op het zand. Dit is een super leuk spel om met elkaar in competitie verband te spelen. Dodgeball (voor de meesten bekent als trefbal) is een spel waarbij je elkaar afgooit doormiddel van een softbal. Voor de extra experience wordt het uitgevoerd op zand. Blind beachvolleybal is volleyballen op het zand met een doek over het net gespannen. Dit zorgt ervoor dat je elkaar niet kan zien en is het dus een verrassing waar en hoe de bal over het net wordt gespeeld. ‘Beachevents’ is geschikt voor jong en oud. Het beachevent is te boeken voor zowel vrijgezellenfeesten en teambuilding maar ook voor familiefeesten enzovoort.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 2 uur.
Prijs: 15 euro p.p.
Instructeur inbegrepen.

Boarden
Ben jij de man of vrouw die houdt van een stoere en sportieve uitdaging? Krijg je al de kriebels bij het zien van een board? Dan is dit samengestelde pakket iets voor jou.

BOARDEN
- Longboarden
- Snowboarden
- Wakeboarden

Het samengestelde arrangement bevat 3 verschillende activiteiten om jezelf uit te dagen om het board gevoel op alle gebieden te ervaren. Eerst zullen we beginnen met het longboarden waar we gaan oefenen op het asfalt. Na het longboarden gaan we over op het snowboarden. Het snowboarden geef je het gevoel van het boarden in de sneeuw. Vervolgens gaan we de gezellige dag afsluiten met een super gave experience tijdens het wakeboarden op het water.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: 3 uur
Prijs 40 euro p.p.
Instructeur inbegrepen.

Robin hood
Hou jij van avontuur in combinatie met pijl en boog schieten? Ga dan de uitdaging aan en leer schieten. Als je het schieten onder de knie hebt, brengen we dit in de praktijk door op elkaar te schieten tijdens ‘archery tag’.

ROBINHOOD 
- boogschieten
- Archery tag

Bij het Robin Hood arrangement bevinden zich de activiteiten boogschieten en archery tag. Voorafgaand aan archery tag wordt er gestart met boogschieten. Hier leer je het vasthouden en het schieten met een pijl en boog. Als iedereen dit onder de knie heeft wordt het in de praktijk gebracht in het spel archery tag. Archery tag is het op elkaar schieten met pijl en boog. Op de punt van de pijl zit een zacht kussentje zodat het pijnloos is. Er bevinden zich grote en moeilijke obstakels om je achter te verschoppen waardoor je niet geraakt zult worden door je vijanden. 

Duur: minimaal 1.5 uur
Prijs: 22,50 p.p.
Instructeur inbegrepen.

Los te boeken activiteiten

De beach sporten zijn te boeken per uur. 15 euro per veld, per uur.

Beach tennis
Beach tennis is ook los te boeken bij ons. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen. 
Exclusief instructeur.


Beach dodgeball
Trefbal maar dan in het zand. Wie wil dit nou niet? Hard weg kunnen duiken in het zand om niet te worden geraakt door de softbal. Ook beach dodgeball is los te boeken bij ons. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.
Exclusief instructeur.


Beach volleybal 
Volleyballen in het zand. Gezellig met je team, vrienden of familie. Ook dit is los bij ons te boeken. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.
Exclusief instructeur.


Blind volleybal
Blind volleybal is volleybal met een extraatje. Hier wordt het net afgeschermd met een groot zeil. Hierdoor kan je de tegenstander niet meer zien. Dit zorgt ervoor dat je niet weet wanneer en waar de bal over het net gaat komen.
Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.
Exclusief instructeur.


Footvolley
Voetballen met een extra touch. Footvolley is het voetballen op een beach volleybalveld. Hier is het zaak dat je de bal hoog kan houden en zo de bal over het net speelt. Dit is voetballen voor gevorderden. Maar ook altijd erg leuk om een keer te proberen zonder ervaring.
Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.
Exclusief instructeur.


Boogschieten

Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud!
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.

Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 10 euro p.p.

Archery tag

Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen. 
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1.5 uur.
Prijs: 15 euro p.p.

Clinic Longboarden

Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 10 euro p.p.

Skien en snowboarden

Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. Door de leuke spelvormige activiteiten die aan worden geboden is het een super leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding maar ook familiefeesten etc.
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs 12,50 p.p.

Arrangement Sankt Moritz skiën snowboarden met stampotbuffet

Bovenstaande arrangementen is ons standaard aanbod. Heb je bepaalde wensen, ideeën of een bepaald budget? Neem contact met ons op en wij maken graag een passend aanbod.

Oostenrijkse Skihut

Onze übergezellige Oostenrijkse skihut leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Vanaf de bar heb je prachtig uitzicht over beide indoor skibanen en het Zilvermeer. We hebben ook een groot binnen- én buitenterras!

Ook zonder activiteiten kun je gebruik maken van onze arrangementen. Wil je graag alleen eten en drinken, dan is dat uiteraard mogelijk.  

Jouw wensen bespreken? Bel direct met 050 - 5892039 of vul het onderstaande formulier in.

Ja, ik wil graag meer informatie over Feesten & Arrangementen