BEDRIJFSUITJE GRONINGEN 

Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren volledig afgestemd naar jouw wens in Groningen, het hoge noorden? Bij ons is dat mogelijk van 10 tot 150 personen.
Wil je het combineren met een vergadering? Of even de afwisseling zoeken met een sportieve activiteit tussen de vergaderingen door? Wij organiseren een bedrijfsuitje voor uw bedrijf die niet snel vergeten zal worden! We beschikken over een afgesloten presentatieruimtes en een apart horecagedeelte voor een aansluitend bedrijfsfeest.

Ook zonder activiteiten kun je gebruik maken van onze arrangementen. Wil je graag alleen eten en drinken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bel ons op 050 205 2611 zodat we je direct van de juiste informatie kunnen voorzien.

ARRANGEMENTEN BEDRIJFSUITJES VAN SNOWLIMITS IN GRONINGEN

Snowlimits biedt verschillende arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je collega's. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw bedrijfsuitje. Hieronder staan een aantal voorbeeld arrangementen opgesomd. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken een voorstel op maat! Wil je advies van ons? Dat kan natuurlijk ook!

KINDERFEESTJE ARCHERY TAG GRONINGEN

OOSTENRIJKSE SKIHUT

Onze übergezellige Oostenrijkse skihut leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Vanaf de bar heb je prachtig uitzicht over beide indoor skibanen en het Zilvermeer. We hebben ook een groot binnen- én buitenterras!

Ook zonder activiteiten kun je gebruik maken van onze arrangementen. Wil je graag alleen eten en drinken, dan is dat uiteraard mogelijk.

Bovenstaande arrangementen zijn geldig voor groepen. Heeft u bepaalde wensen, ideeën of een bepaald budget? Neem contact met ons op en wij maken graag een passend aanbod.

ROBIN HOOD GRONINGEN

BEACH TENNIS

Wil jij net even iets anders dan het ‘klassieke’ tennis? Of wil je meer dan alleen het ‘klassieke’ tennis en houd je wel van wat uitdaging? Dan is beach tennis misschien wel wat voor jou! Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

Prijs: €15,- per veld  
Duur: 1 uur

Exclusief instructeur

KINDERFEESTJE BOOGSCHIETEN GRONINGEN

BEACH DODGEBALL

Trefbal maar dan in het zand. Wie wil dit nou niet? Hard weg kunnen duiken in het zand om niet te worden geraakt door de softbal. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €15,- per veld
Duur: 1 uur

Exclusief instructeur

KINDERFEESTJE LONGBOARDEN GRONINGEN

BEACH VOLLEYBALL

Volleyballen in het zand. Gezellig met je team, vrienden of familie. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

Prijs: €15,- per veld
Duur: 1 uur

Exclusief instructeur

KINDERFEESTJE SKIËN OF SNOWBOARDEN

BLIND VOLLEYBALL

Blind volleyball is volleybal met een extraatje. Hier wordt het net afgeschermd met een groot zeil. Hierdoor kan je de tegenstander niet meer zien. Dit zorgt ervoor dat je niet weet wanneer en waar de bal over het net gaat komen.

Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €15,- per veld
Duur: 1 uur

Exclusief instructeur

ADVENTURE RACE GRONINGEN

FOOTVOLLEY

Voetballen met een extra touch. Footvolley is het voetballen op een beach volleybalveld. Hier is het zaak dat je de bal hoog kan houden en zo de bal over het net speelt. Dit is voetballen voor gevorderden. Maar ook altijd erg leuk om een keer te proberen zonder ervaring.

Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

Prijs: €15,- per veld
Duur: 1 uur

Exclusief instructeur

KINDERFEESTJE RODELEN GRONINGEN

BOOGSCHIETEN

Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €10,- per persoon  
Duur: 1 uur rodelen
Aantal:  Minimaal 10 personen

KINDERFEESTJE RODELEN GRONINGEN

ARCHERY TAG

Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen.

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €15,- per persoon  
Duur: 1,5 uur
Aantal:  Minimaal 10 personen

KINDERFEESTJE RODELEN GRONINGEN

CLINIC LONGBOARDEN

Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €10,- per persoon  
Duur: Minimaal 1 uur
Aantal:  Minimaal 10 personen

KINDERFEESTJE RODELEN GRONINGEN

SKIËN en SNOWBOARDEN

Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. Door de leuke spelvormen die aan worden geboden is het een super leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding maar ook familiefeesten etc.

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen

Prijs: €12,50,- per persoon  
Duur: Minimaal 1 uur
Aantal:  Minimaal 10 personen

ER GAAT NIETS BOVEN GRONINGEN BOEK DAAROM EEN PERSONEELSUITJE BIJ SNOWLIMITS 

Ben jij opzoek naar een leuk bedrijfsuitje in Groningen, samen met je hele team? Bij Snowlimits hebben we een divers aanbod, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit om de band tussen de collega’s te versterken. Ontdek ons aanbod originele bedrijfsuitjes of groepsuitjes op maat! Weet je niet precies waar je naar opzoek bent? Bel dan gerust het nummer 050 205 2611en laat je adviseren door één van de medewerkers.
Snowlimits is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten. Alle activiteiten die wij organiseren zijn sportief. Je zou bijvoorbeeld kunnen skien, snowboarden, longboarden, wakboarden, boogschieten, archery tag en meer. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrijfsuitje te kiezen waarbij er een combinatie wordt gemaakt van meerdere activiteiten.

RESERVEER