Bootfitting skischoenen en snowboardschoenen

Heb je last van je voeten tijdens het skiën? Laat je schoen op maat maken. Bootfitting van je skischoenen kan hierbij een grote bijdrage leveren. Bootfitting is het aanpassen van je skischoenen aan jouw voeten. Bij Snowlimits in Groningen zijn wij gespecialiseerd in complete bootfitting, onder andere voor verwarming, frezen en uitdeuken van je skischoen. Het doel is pijnloos en comfortabel skiën! Maak gerust een afspraak voor advies en bootfitting.

 

BEL voor een vrijblijvende voetanalyse: 050 - 5892039

 

-Bootfitting skischoenen

  • Inlegzooltjes
  • Buitenskischoen uitdeuken en frezen
  • Binnenskischoen foamen
  • Binnenskischoen verhitten

 

Skischoenen laten aanpassen? Bel voor een afspraak 050 - 5892039.

Inlegzooltjes skischoenen

 Bootfitting inlegzooltjes skischoenen Snowlimits Groningen

Skischoenen zijn gemaakt voor de massa, dus de zooltjes zijn standaard. Wist je dat tijdens het skiën de druk op je voet tot 8x je lichaamsgewicht kan oplopen? Een goed passend inlegzooltje is daarom essentieel! Het zorgt voor meer stabiliteit in de voet, enkel, knie, heup én rug. Veel pijnklachten kunnen tijdens een skidag verdwijnen met een goede inlegzool.

Zooltjes zorgen ervoor dat je hielbot gestabiliseerd wordt en je dus met een betere stand in je schoen staat. Door uw voeten te analyseren en een aantal testjes uit te voeren kunnen wij de beste zool adviseren of op maat maken. Wij beschikken over een BootDoc station waar persoonlijke, op maat gemaakte zooltjes gevormd worden.

Wij hebben onder andere zooltjes van Superfeet en Bootdoc. Al vanaf € 39,95.

 

 

Buitenskischoen uitdeuken en frezen

Uniek in Groningen. Het uitdeuken en frezen van buitenschalen van de skischoen. In de skiracewereld gebeurd dit heel vaak! Smalle schoenen worden perfect op maat gevormd naar de voet. Door middel van speciaal apparatuur wordt aan de binnenkant van de buitenschoen heel lokaal materiaal weg gefreesd of uitgedeukt, zodat er meer ruimte ontstaat voor de voet. Heeft u last van pijnlijke plekken op uw voet of drukpunten ervaren? Kom naar Snowlimits voor het uitdeuken en frezen van uw skischoen. 

 

Binnenskischoen foamen

Wilt u meer stabiliteit en een perfect passende schoen? Laat je binnenschoen van je skischoen foamen. Een 2-componenten foam wordt geïnjecteerd in speciale binnenschoenen. Deze vormt zich geheel naar jouw voeten. Hierdoor heb je nooit meer last van pijnlijke drukpunten tijdens het skiën. En je het de optimale krachtoverbrenging naar je ski's!

Bekijk hieronder een film over foaming van skischoenen:

 

 

 

Binnenschoen verhitten

Op ons race assortiment schoenen na beschikken Alle skischoenen (m.u.v. raceschoenen) beschikken over een binnenschoen met een zacht thermo-heat voering. Door speciale verhitting wordt de voering flexibel en kan het zich volledig en optimaal naar jouw voet vormen. Na ca. 10 minuten koelen is uw binnenschoen klaar. Dit is een kleine aanpassing die de eerste drukpunten kan verhelpen.

 

Tarieven bootfitting skischoenen

Bootfitting binnenskischoen

Verhitten - Föhnen € 10,00
Foamen incl binnenschoen  € 219,95

Bootfitting buitenskischoen

Frezen € 30,00
Stretchen € 30,00
Uitlijnen stand onderbeen € 20,00
Hiel fixatie € 15,00
Hiel lifter € 15,00
Bootboard aanpassen € 15,00
Schnall vervangen (excl. schnall) € 20,00

Inlegzolen skischoenen

Al vanaf  € 39,95

 

Wil jij weer zonder pijn in je voeten door je skischoen skiën? Maak een afspraak of laat je gegevens hieronder achter. 

Ja, ik wil graag meer informatie over Bootfitting skischoenen en snowboardschoenen