Junior Skiclub

Vind jij het skiën zo leuk dat je het wel als sport zou willen doen? Dat kan bij de Junior Skiclub!  Een skiclub voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Het uitgangspunt is plezier en techniek

Skitrainingen

We trainen van september t/m maart iedere week (uitgezonderd de vakanties) op zaterdagmiddag tussen 15.00 tot 18:00 uur in 2 groepen van 1,5 uur. Alle facetten van het skiën laten we aan bod komen. Dat betekent dat we niet alleen op de rolbaan skiën. We gaan zelfs een lang weekend naar de echte bergen in Oostenrijk! 

Kids Weekend in oud Olympisch Hotel, Axamer Lizum

Speciaal voor kinderen

De Junior Ski Club is bedoelt voor junioren van 6 t/m 14 jaar, op ieder niveau! De trainingen worden gegeven door onze ervaren trainers. Inmiddels zijn drie oud-leden van deze Snowlimits Junior Skiclub een vaste waarde binnen ons lerarenteam. Twee hiervan zijn vaste trainers van de Junior Skiclub.  

In totaal zijn er 25 trainingen voor € 385,00.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

 

Op de baan hebben wij helmplicht voor kinderen! Wist je dat dit ook geldt in de Alpenlanden? Koop een goede skihelm voor een veilige wintersport. 

Voor volwassenen is er ook een ski- en snowboardclub. Deze trainingen op woensdag of vrijdagavond van 20:00 tot 22:00u. Meer informatie over de Snowlimits Skiclub.

  

Ja, ik wil graag meer informatie over Junior Skiclub