NNK Synchroonskiën

Op 18 april 2020 organiseert Snowlimits Groningen het Noord Nederlands Kampioenschap synchroonskiën! Deelname is voor kinderen en jeugd met een maximumleeftijd van 14 jaar.

We maken onderscheid in de volgende 3 categorieën;

  • t/m 9 jaar
  • t/m 11 jaar
  • t/m 14 jaar

Er is geen minimumleeftijd per categorie, dus wil iemand van 6 jaar in een groepje met 8 t/m 11 jarigen, dan is dit geen probleem.

We zullen in de ochtend om 11 uur beginnen met de demo’s, dit wordt gevolgd door de prijsuitreiking. Voor het winnende groepje van elke categorie zal er ‘s middags rond 4 uur een ‘grande finale’ plaatsvinden waarin deze winnaars gaan strijden om de dagtitel (Er zal worden beoordeeld op choreografie en originaliteit). Je mag eigen rolbaanski’s meenemen, deze zijn ook te leen. Dit geldt natuurlijk ook voor schoenen.

Mochten jullie voor die tijd nog graag bij ons op de baan willen komen trainen dan kan dit in de week voorafgaand aan het NNK (week 15). We kunnen hier een korting geven van 50% op een baanhuur, dit is dan €50,- per uur. Deze reservering graag per onderstaand mailadres doorgeven.

Het inschrijfgeld bedraagt €55,- per groep, per skischool zijn meerdere inschrijvingen mogelijk.

Behalve de reguliere prijzen (1e, 2e, 3e plaats) valt er ook nog een prijs te verdienen voor de meest originele outfit per categorie, dus bedenk een leuk thema! (niet verplicht natuurlijk)

Heb je als skischool houder interesse om mee te doen, dan horen wij dit graag voor 1 januari. Voor 1 februari horen wij graag met hoe veel teams er meegedaan zal worden, in welke categorieën, en het aantal deelnemers per team.

Bij vragen of opmerkingen horen wij dit graag via de mail: events@snowlimits.nl