Outdoor activiteiten

Bij Snow- & Outdoorlimits is een ruim aanbod aan leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest of voor een kinderfeestje! Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten bij Snow- & Outdoorlimits. 

Voor meer informatie over deze activiteiten bel: 050 - 5892039 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

De beach sporten zijn te boeken per uur. 15 euro per veld, per uur.

Beach tennis
Beach tennis is ook los te boeken bij ons. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.
Exclusief instructeur.


Beach dodgeball
              
Trefbal maar dan in het zand. Wie wil dit nou niet? Hard weg kunnen duiken in het zand om niet te worden geraakt door de softbal. Ook beach dodgeball is los te boeken bij ons. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.
Exclusief instructeur.


Beach volleybal
Volleyballen in het zand. Gezellig met je team, vrienden of familie. Ook dit is los bij ons te boeken. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.
Exclusief instructeur.


Blind volleybal
Blind volleybal is volleybal met een extraatje. Hier wordt het net afgeschermd met een groot zeil. Hierdoor kan je de tegenstander niet meer zien. Dit zorgt ervoor dat je niet weet wanneer en waar de bal over het net gaat komen.
Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.
Exclusief instructeur.


Footvolley
Voetballen met een extra touch. Footvolley is het voetballen op een beach volleybalveld. Hier is het zaak dat je de bal hoog kan houden en zo de bal over het net speelt. Dit is voetballen voor gevorderden. Maar ook altijd erg leuk om een keer te proberen zonder ervaring.
Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.
Exclusief instructeur.


Boogschieten

Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud!
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen - maximaal 12 personen
Duur: minimaal 1 uur
Prijs: 10 euro p.p.

Archery tag

Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen. 
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen - max 14 personen
Duur: minimaal 1.5 uur
Prijs: 15 euro p.p.

Clinic Longboarden

Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen
Duur: minimaal 1 uur
Prijs: 10 euro p.p.

Skien en snowboarden

Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. Door de leuke spelvormige activiteiten die aan worden geboden is het een super leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding maar ook familiefeesten etc.
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen

Vanaf minimaal 10 personen
Duur: minimaal 1 uur
Prijs 12,50 p.p.

Kinderfeesten Snow- & outdoorlimits

Adventure race  

Ben jij avontuurlijk, hou je van buiten zijn en ben je niet bang om een heel klein beetje vies te worden? 

Voor uw feestje bieden wij een actieve adventure race aan. Met jouw vrienden wordt je door onze beste instructeur begeleid door de mooie natuur van Kardinge. Tijdens dit avontuur ben je volledig aangewezen op elkaar. Samen ga je op avontuur en beleef je de mooiste dingen zoals bijvoorbeeld vlot varen, een brug bouwen en nog veel meer avonturen!

Afsluitend op de survival manier vuur maken en marshmallows bakken! 

Archery Tag

Stelen van de rijken en geven aan de armen. Heb jij altijd al eens in de huid van Robin Hood willen kruipen klik dan gauw verder!

Deze activiteit biedt je spanning en sensatie. Allereerst leer je met pijl en boog in de roos te schieten zoals Robin Hood. 

Nadat iedereen genoeg pijlen in het bord heeft weten te schieten gaan we een stapje verder. 

Archery tag is een zeer nieuwe activiteit in Nederland. Het heeft iets weg van paintballen alleen dan met pijl en boog en zachte pijlpunten. Oftewel, je kunt lekker op elkaar schieten zonder elkaar pijn te doen. Het ultieme spel om team tegen team te spelen op een ruim veld met allerlei obstakels waar je je achter kunt verschuilen. 

Gegarandeerd spanning en sensatie.  

Longboard feestje 

Met je vrienden op een super lang skateboard cruisen door de natuur van Kardinge echt iets voor jou, klik dan gauw verder!

Wij bieden jou en je vrienden een fantastische trip aan. Eerst krijg je uitleg over het gebruik van een longboard. Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren en het is een heel uitdagende en gave activiteit. Nadat iedereen het onder de knie heeft neemt de instructeur je mee op de door ons uitgestippelde route met onderweg een heerlijke picknick. 

 

 

Ja, ik wil graag meer informatie over Outdoor activiteiten