Skiën voor scholen

Diverse scholen uit Noord-Nederland maken gebruik van de indoor skibanen en skileraren van Snowlimits in Groningen. Hierdoor hebben wij veel ervaring en samenwerkingen met de secties lichamelijke opvoeding binnen het basis- en voortgezet onderwijs (BO/VO) en het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO).

Skilesprogramma's voor scholen

De leerlingen kunnen een les programma volgen op de indoor skibanen van Snowlimits. Verdeeld over een aantal lesuren, worden de beginselen van het skiën en/of snowboarden geleerd. Naar gelang van het skiniveau en de individuele vorderingen wordt de lesstof aangepast. Skiën is een leuke uitdagende activiteit voor leerlingen met of zonder ervaring.

Maatwerk lesprogramma's

Wij kunnen uiteraard een programma opstellen, om zo aan de wensen en planning tegemoet te komen. Wij kunnen bijvoorbeeld werken in een cyclus van drie lesuren. Hierin kan de leerling de basisvaardigheid van het skiën onder de knie krijgen.

Skiën en snowboarden onderdeel maken van het lesprogamma op jouw onderwijsinstelling? Neem contact met op met Snowlimits via 050 589 2039 of mail naar info@snowlimits.nl

Ja, ik wil graag meer informatie over Skiën voor scholen