Skiclub

Ben jij helemaal gek van wintersport en wil je vaker skiën of snowboarden? Kom bij de skiclub van Snowlimits. Voor de echte fanatieke skiërs en snowboarders die meer met de wintersport bezig willen zijn is er de Snowlimits Ski- en snowboardclub. Elke week trainen met andere wintersport fanatiekelingen. 

Wekelijkse skitraining

Op woensdag en/of vrijdagavond wordt er getraind van 20:00 tot 22:00u. De ski- en snowboardtrainingen worden door vaste skileraren verzorgd. Er wordt veel aandacht besteedt aan skitechnieken, onder andere met behulp van video-analyses. Daarnaast worden ook workshops georganiseerd over diverse onderwerpen (bijvoorbeeld lawineveiligheid).

Een hoog skiniveau is niet noodzakelijk om bij de Skiclub te skiën. Enige ervaring op de indoorbaan is wel een pré en vergroot vooral je eigen plezier. 

Contributie en ledenvoordeel 

Lidmaatschap vanaf 26 September (8 maanden)

 

 

 

€ 450,-

 

 

 

 

Skiclubleden hebben exclusieve voordelen:

  • gereduceerde tarieven voor lessen buiten de clubtijden
  • 10% korting op elke aanschaf in onze wintersportwinkel
  • gratis deelname aan diverse clinics (skionderhoud, lawineveiligheid)

 

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol. Meer weten of lid worden van de Snowlimits skiclub? Kom gerust een langs of neem direct contact op voor meer informatie.

 

Speciaal voor kinderen (6 t/m 14 jaar) is er een Junior Skiclub. Zijn jouw kinderen gek van skiën en zouden ze dit wel als sport willen uitoefenen? Lees alles over onze Snowlimits Junior Skiclub.

Ja, ik wil graag meer informatie over Skiclub