Ski- & Snowboardlessen

De techniek is hetzelfde als in de sneeuw alleen kunnen er op de rolbaan geen fouten gemaakt worden. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker straks in de sneeuw. Tegelijkertijd worden spieren getraind die op vrijwel geen andere manier getraind kunnen worden.

Skilessen

De skiles krijg van je van een internationaal opgeleide skileraar. Deze staat altijd voor, naast of op de baan. Op de baan staan maximaal 3 mensen, zodat iedereen volledig aandacht kan krijgen. Elke skiles duurt één uur en is opgedeeld (over 6 personen) in blokken van 10 minuten. Er wordt elke keer 3 x 10 minuten geskied én rust gehouden.

Skiën voor beginners en gevorderden.

Een skiles is voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en van beginner tot ervaren skiër. De kracht van indoor skiën is de intensiteit en de aandacht vanuit de leraar. Door de interactie, feedback en begeleiding boek je grote progressie en verbeter je jouw skitechniek.  

Voordeel indoor skilessen

De kracht van het indoor skiën is de intensiteit en de directe feedback van de leraar. Doordat de lesgroep uit maximaal drie personen bestaat is er veel interactie en kunnen fouten direct aangepakt worden. Veel skiën en veel individuele begeleiding.

Snowboardlessen

Alpine, Freeride en ook Freestyle technieken komen allemaal aan bod tijdens de lessen. Door middel van hulpmiddelen of het meelopen van de instructeur worden valpartijen gemeden en kan je snel je eerste gecontroleerde bochten maken. Zowel absolute beginners als vergevorderde hebben naast veel plezier ook veel baat aan deze lessen.


Op de rolbaan wordt een snowboardles ingedeeld in drie blokken van tien minuten waarbij maximaal drie personen tegelijkertijd op de baan bezig zijn. Snowboarden gaat op reservering en kan op dinsdagavond, donderdagavond en zondag overdag.

TARIEVEN

Prijzen zijn inclusief materiaal en instructie. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid schoenen en ski's of snowboards. Kom daarom minimaal 15 min. van te voren, zodat je tijd hebt om te passen. Heb je eigen ski- of snowboardschoenen? Dan kun je die gerust aantrekken. Eigen ski's of snowboards kunnen niet op de baan gebruikt worden.

Direct een ski- of snowboardles boeken?

Plan, boek en betaal je skiles of cursus direct online via Skibook! Maak een account aan en je ziet direct het aanbod skilessen. 

 

Ja, ik wil graag meer informatie over Ski- & Snowboardlessen