Skilessen

De techniek is hetzelfde als in de sneeuw alleen kunnen er op de rolbaan geen fouten gemaakt worden. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker straks in de sneeuw. Tegelijkertijd worden spieren getraind die op geen enkele andere manier getraind kunnen worden.

Skilessen in Groningen

De skiles krijg van je van een goed opgeleide skileraar. Deze staat altijd voor of naast de baan. Op de baan staan maximaal 3 mensen, zodat iedereen volledig aandacht kan krijgen. Elke skiles duurt één uur en is opgedeeld (over 6 personen) in blokken van 10 minuten. Er wordt elke keer 3 x 10 minuten geskied én rust gehouden.

Skiën voor beginners en gevorderden.

Een skiles is voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en van beginner tot ervaren skiër. De kracht van indoor skiën is de intensiteit en de aandacht vanuit de leraar. Door de interactie, feedback en begeleiding boek je grote progressie en verbeter je jouw skitechniek.  

Voordeel indoor skilessen

De kracht van het indoor skiën is de intensiteit en de directe feedback van de leraar. Doordat de lesgroep uit maximaal drie personen bestaat is er veel interactie en kunnen fouten direct aangepakt worden. Veel skiën en veel individuele begeleiding.

TARIEVEN

Prijzen zijn inclusief skimateriaal. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid skischoenen en ski's. Kom daarom minimaal 15 min. van te voren, zodat je tijd hebt om te passen. Heb je eigen skischoenen? Dan kun je die gerust aantrekken. Eigen ski's kunnen niet op de baan gebruikt worden.

Direct een skiles boeken?

Plan, boek en betaal je skiles of cursus direct online via Skibook! Maak een account aan en je ziet direct het aanbod skilessen. 

 

 

Snowboarden kan uiteraard ook op onze banen. Meer informatie over Snowboardles in Groningen.

Ja, ik wil graag meer informatie over Skilessen