Skischool Snowlimits

Wil je graag leren skiën en snowboarden? Of wil je je techniek verbeteren? Kom naar Skischool Snowlimits in Groningen voor ski- en snowboardlessen. De skischool heeft twee indoor skibanen waarop getraind wordt.

Skiën op de skischool

Skiën op een indoor rollerbaan bij onze skischool verbetert jouw skitechniek! Je leert het skiën, je eerste bochten te draaien of je huidige techniek verbeteren. Met als resultaat dat jouw wintersport nog leuker wordt. Skiën bij Skischool Snowlimits in Groningen is voor iedereen geschikt: van beginners tot experts. Meer informatie over skilessen>>

Snowboarden op de skischool

Snowboarden kan je ook goed leren op de indoor skibanen bij de skischool Snowlimits in Groningen. Als beginner kun je het snowboarden goed onder de knie krijgen. Als expert is het een goede manier om je snowboard technieken te verbeteren. Zelfs snowboard freestyle is mogelijk op de skischool. Meer informatie over snowboardlessen>>

Arrangementen met skiën of snowboarden

Bij Snowlimits bieden wij verschillende arrangementen aan in combinatie met skiën of snowboarden. Of je nu een verjaardagsfeestje wil vieren voor je kinderen, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest wilt organiseren of een volledig verzorgde familiedag: een arrangement skiën/snowboarden is gegarandeerd een succes. Een leuke activiteit inclusief eten en drinken tot 150 personen in onze eigen Oostenrijkse skihut!

Wil jij een feest geven met skiën of snowboarden in onze skischool? Vul het onderstaande formulier in of bel naar 050 - 5892039.

Ja, ik wil graag meer informatie over Skischool Snowlimits