Snowboardles

Wil je leren snowboarden? Of kan je al snowboarden en wil jij graag je techniek en skills verbeteren? Kom dan naar Snowlimits in Groningen voor snowboardles op onze banen. Een ervaren snowboardleraar zal de techniek overbrengen en je zult snel het effect ervaren!


Snowboardlessen

Alpine, Freeride en ook Freestyle technieken komen allemaal aan bod tijdens de lessen. Door middel van hulpmiddelen of het meelopen van de instructeur worden valpartijen gemeden en kan je snel je eerste gecontroleerde bochten maken. Zowel absolute beginners als vergevorderde hebben naast veel plezier ook veel baat aan deze lessen.


Op de rolbaan wordt een snowboardles ingedeeld in drie blokken van tien minuten waarbij maximaal drie personen tegelijkertijd op de baan bezig zijn. Snowboarden gaat op reservering en kan op dinsdagavond, donderdagavond, zaterdag en zondag overdag.

Snowboard Freestylen

Op de Funslope is er nu een ideale mogelijkheid voor freestylen skiën of snowboarden. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij maken gebruik van rocker snowboards voor de ultieme snowboard-ervaring. 

 

TARIEVEN 

Prijzen zijn inclusief snowboardmateriaal. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid snowboardschoenen en snowboards. Kom daarom minimaal 15 min. van te voren, zodat je tijd hebt om te passen. Heb je eigen snowboardschoenen? Dan kun je die gerust aantrekken. Eigen snowboard kan niet op de baan gebruikt worden.

Direct een snowboardles boeken?

Plan, boek en betaal je skiles of cursus direct online via Skibook! Maak een account aan en je ziet direct het aanbod skilessen. 

 

 

Skiën kan uiteraard ook op onze banen. Meer informatie over Skiles in Groningen.

Ja, ik wil graag meer informatie over Snowboardles