Snowlimits

Kom naar Snowlimits (naast Kardinge in Groningen) voor de ultieme wintersport en outdoor beleving! Je kunt terecht voor ski- en snowboardlessen, wintersportkleding en het huren van skimateriaal. Maar ook voor sportieve bedrijfsfeesten, verjaardagen en stoere kinderfeestjes.

 

 

Snowlimits skicentrum is een zelfstandige onderneming en eigendom van Peter Houwer en Eddy Houwer. De broers hebben jarenlange ervaring in het leiden van diverse ondernemingen (waaronder skischolen en horecazaken) en beschikken over ruime internationale ervaring op het gebied van skiën, skilessen en begeleiden van wintersportreizen. De organisatie van wintersport rezien wordt gedaan in samenwerking met André van der Mark.

Skibanen, wintersportwinkel en horeca

Snowlimits is dé wintersportspecialist van Noord-Nederland. We beschikken over diverse banen (twee indoorskibanen en een rodelbaan) een wintersportwinkel en bieden professionele skiservice (bootfitting, skionderhoud en skiverhuur). Het team en de leraren van Snowlimits verzorgen skilessen, snowboardlessen en geven advies en beantwoorden graag jouw vragen. Naast wintersport organiseren wij ook vele outdooractiviteiten voor jong en oud. Van boogschieten en longboarden als kinderfeestje tot aan survival en teambuilding als bedrijfsfeest.

 

Officieel leer- en stagebedrijf

Snowlimits is sinds jaren de leerschool voor de Hanzehogeschool, het Werkmancollege en het Alfa-College Sport en Bewegen. Wij bieden tevens speciale skilesprogramma's voor scholen aan. Op diverse niveau's kunnen scholieren en studenten bij Snowlimits terecht voor korte en lange stages. Wij bieden plek en begeleiding voor korte MBO snuffelstages, maar ook voor HBO afstudeeronderzoeken. Heb jij passie voor wintersport, skiën en outdoor? Kijk eens bij onze vacatures!

 

 

Ja, ik wil graag meer informatie over Snowlimits