Vrijgezellenfeest in Groningen

Gaat er iemand trouwen in jouw omgeving en je wilt een gaaf en origineel vrijgezellenfeest organiseren in Groningen? Kom dan naar Snowlimits voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest. Makkelijk bereikbaar, gave activiteiten en totale verzorging met drank en eten mogelijk! Compleet verzorgt al vanaf € 17,50!

Vrijgezellenfeest in Groningen

Vlakbij de stad Groningen, naast Kardinge, is de ideale plek voor een vrijgezellenfeest. In onze eigen Oostenrijke Almhütte kun je beginnen met een hapje en een drankje. Daarna begint het avontuur. Wij hebben originele activiteiten die je tijdens het vrijgezellenfeest kunt ondernemen. Sluit de dag af met een gezellige barbecue of buffet, uiteraard met de nodige drankjes!

De vrijgezel wordt uiteraard in het zonnetje gezet en daarin zijn natuurlijk altijd ludieke mogelijkheden ;). 

Snowlimits biedt verschillende arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je vrienden. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw vrijgezellenfeest. Hieronder staan een aantal voorbeeld arrangementen opgesomd. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken een voorstel op maat!

Beach events Wakeboarden  

Beachevents
 Wakeboarden Longboarden

 

 Archery tag  Teambuilding

 Archery Tag Teambuilding

 

Al deze activiteiten zijn samen te stellen met onze zelf gemaakte buffetten.

  

Los te boeken activiteiten

Beach tennis 

Wil jij net even iets anders dan het ‘klassieke’ tennis? Of wil je meer dan alleen het ‘klassieke’ tennis en houd je wel van wat uitdaging? Dan is beachtennis misschien wel wat voor jou! Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.  

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

Beach dodgeball 
Trefbal maar dan in het zand. Wie wil dit nou niet? Hard weg kunnen duiken in het zand om niet te worden geraakt door de softbal. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

Beach volleybal  
Volleyballen in het zand. Gezellig met je team, vrienden of familie. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen. 

€15,00 per veld, per uur.  Exclusief instructeur.

Blind volleybal 
Blind volleybal is volleybal met een extraatje. Hier wordt het net afgeschermd met een groot zeil. Hierdoor kan je de tegenstander niet meer zien. Dit zorgt ervoor dat je niet weet wanneer en waar de bal over het net gaat komen. 
Het veld en het materiaal zitten bij de prijs inbegrepen.

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

Footvolley
Voetballen met een extra touch. Footvolley is het voetballen op een beach volleybalveld. Hier is het zaak dat je de bal hoog kan houden en zo de bal over het net speelt. Dit is voetballen voor gevorderden. Maar ook altijd erg leuk om een keer te proberen zonder ervaring. 
Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen. 

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

Boogschieten
Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud! 

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.

Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 10 euro p.p.

Archery tag
Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen.  

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1.5 uur.
Prijs: 15 euro p.p.

Clinic Longboarden
Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel! 

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 10 euro p.p.

Skien en snowboarden
Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. Door de leuke spelvormen die aan worden geboden is het een super leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding maar ook familiefeesten etc.
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs 12,50 p.p.

Oostenrijkse Skihut

Onze übergezellige Oostenrijkse skihut leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Vanaf de bar heb je prachtig uitzicht over beide indoor skibanen en het Zilvermeer. We hebben ook een groot binnen- én buitenterras!

Ook zonder activiteiten kun je gebruik maken van onze arrangementen. Wil je graag alleen eten en drinken, dan is dat uiteraard mogelijk.

Bovenstaande arrangementen zijn geldig voor groepen. Heeft u bepaalde wensen, ideeën of een bepaald budget? Neem contact met ons op en wij maken graag een passend aanbod.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Vrijgezellenfeest in Groningen

Uw wensen